FIDEUA

INGREDIENTS 4 PERSONES:

1 Ceba

3 Tomàquets

1 Gra d’all

300g de fideus del numero 1

1 Calamar gran

2 Sepies

1o Gambes

Uns 250gr de musclos

Uns 300gr. de cloïsses

Brou de peix o aigua

Una copa de vi blanc

PREPARACIÒ:

Posem forsa oli a la paella i sofregim una mica els fideus, un cop sofregits els colem i els deixem escorra .

001

Treiem una mica d’oli de la paella

Ratllem la ceba i la posem a la paella on  amb fregit els fideus

Tallem el calamar a rodelles i la sepia a tires i reservem

Posem les clo:isses amb aigua i sal una mitja hora

Quan la ceba estigui forsa cuita i afagim en gra d’all tallat petit i remanem, posem sal

Ara i afagim el calamar i la sepia i deixem coure

002

Mentres ratllem el tomáquet i reservem

Ara  fregim les gambes, obrim els musclos i cloïsses al vapor i reservem.

Afegim el tomaquet al sofregit i remanem, quan el tinguem cuit afagim el vi deixem que avapori003

Preescalfem el forn a 200gr.

Afegim els fideus a la paella remanem una mica que quedin ven berrejats amb el sofregit.

007

Posem els musclos,les clo:isses i les gambes afagim  el fumet,deixem que arrenqui el bull, rectifiquem de sal,deixem 5 minuts.

008

009

Posem al forn els ultims 5 minuts.

010

A casa acompanyem la fideua amb aioli

011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s