INGREDIENTS 4 PERSONES:
1 Ceba
3 Tomàquets
1 Gra d’all
300g de fideus del numero 1
1 Calamar gran
2 Sepies
1o Gambes
Uns 250gr de musclos
Uns 300gr. de cloïsses
Brou de peix o aigua
Una copa de vi blanc
PREPARACIÒ:
Posem forsa oli a la paella i sofregim una mica els fideus, un cop sofregits els colem i els deixem escorra .
Treiem una mica d’oli de la paella
Ratllem la ceba i la posem a la paella on amb fregit els fideus
Tallem el calamar a rodelles i la sepia a tires i reservem
Posem les clo:isses amb aigua i sal una mitja hora
Quan la ceba estigui forsa cuita i afagim en gra d’all tallat petit i remanem, posem sal
Ara i afagim el calamar i la sepia i deixem coure
Mentres ratllem el tomáquet i reservem
Ara fregim les gambes, obrim els musclos i cloïsses al vapor i reservem.
Afegim el tomaquet al sofregit i remanem, quan el tinguem cuit afagim el vi deixem que avapori
Preescalfem el forn a 200gr.
Afegim els fideus a la paella remanem una mica que quedin ven berrejats amb el sofregit.
Posem els musclos,les clo:isses i les gambes afagim el fumet,deixem que arrenqui el bull, rectifiquem de sal,deixem 5 minuts.
Posem al forn els ultims 5 minuts.
A casa acompanyem la fideua amb aioli