BRAÇ DE PATATA AMB TONYINA

INGREDIENTS:

1 kilo de patates

1 llauna de tonyina uns 250gr.

1ou dur

1 tomàquet ratllat

unes tires de pabrot escalibat

unes olives

unes anxoves

mayonesa

2 tomàquets xerri

PREPARACIÓ:

Posem las patates a bullir amb pell uns 30 minuts.

Mentres posem el tomaquet a la paella a sofregir,quand el tinguem sofregit i barregem la tonyina i deixem uns minuts i reservem.

001

Un cop cuites les patates les deixem refredar.

Un cop fredes les aixafem  amb el pasa pures o amb la furquilla (jo hohe fet amb furquilla)

002

 

Podem posar una mica de mantega perque s’aixafin mes be

Ara agafem paper film i l’estenem sobre el marbre.

Escampem el pure de patata al damunt del film,el  podem aplanar amb el rodet ,el farcim amb la tonyina,i ia podem enrotllar,  fent servir el mateix film per enrrotllarlo.

005

003

006

Al posem a la plata, el cobrim amb mayonesa, posem unes tires de pabrot, l’ou dur tallat, unes olives i anxoves.

004

007

Jo avui n’he fet 2 de petits,un amb pabrot i el altre amb tomáquet xerri

008

Un dinar per els dies d’estiu

El podem deixar fet el mati a la nevera per el migdia

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s