INGREDIENTS:
1 kilo de patates
1 llauna de tonyina uns 250gr.
1ou dur
1 tomàquet ratllat
unes tires de pabrot escalibat
unes olives
unes anxoves
mayonesa
2 tomàquets xerri
PREPARACIÓ:
Posem las patates a bullir amb pell uns 30 minuts.
Mentres posem el tomaquet a la paella a sofregir,quand el tinguem sofregit i barregem la tonyina i deixem uns minuts i reservem.
Un cop cuites les patates les deixem refredar.
Un cop fredes les aixafem amb el pasa pures o amb la furquilla (jo hohe fet amb furquilla)
Podem posar una mica de mantega perque s’aixafin mes be
Ara agafem paper film i l’estenem sobre el marbre.
Escampem el pure de patata al damunt del film,el podem aplanar amb el rodet ,el farcim amb la tonyina,i ia podem enrotllar, fent servir el mateix film per enrrotllarlo.
Al posem a la plata, el cobrim amb mayonesa, posem unes tires de pabrot, l’ou dur tallat, unes olives i anxoves.
Jo avui n’he fet 2 de petits,un amb pabrot i el altre amb tomáquet xerri
Un dinar per els dies d’estiu
El podem deixar fet el mati a la nevera per el migdia