PAELLA D’ARRÒS

INGREDIENTS PER  4 PERSONES:

12 Gambes

12 Musclos

12 Cloïsses

4 Calamars mitjans

2 Sepies

1Ceba ratllada

2Alls

4 Tomàquets ratllats

5 Tasses d’arròs

10 Tasses d’aigua o fumet de peix

1/5 Got de vi blanc

Sal

Oli

Sucre

PREPARACIÓ:

Posem las cloïsses amb aigua i sal per que treguin la sorra.

Netegem la resta de peix i reservem.

003

004

Tallem la sepia a tires i el calamar a rodelles i reservem

Obrim els musclos i las cloïsses al vapor i reservem.

Posem oli a la paella,la posem al foc i posem les gambes i fem volta i volta i reservem.

A la mateixa paella fregim una mica la sepia i el calamar i reservem.

 

007

A la mateixa paella posem a sofregir la ceba un cop la tinguem ven cuita i posem els alls remanem tot i posem sal.

005

Ara i afagim el tomaquet i el deixem coure uns 10 minuts que quedi ben cuit,afagim sal, una culleredeta de sucre i el vi blanc i deixem que avapori l’alcohol.

006

 

Afagim el calamar i la sepia a foc baix durant uns 15 minuts.Remanan de tant en tant

008Ara i posem l’arros i el sofregim una mica

009

I posem el fumet o l’aigua i remanem, rectifiquem de sal i afagim la resta de peix el coloquem ven posat a la paella .

010

Preescalfem el forn a 200º

Quan comenci a bullir el posem al forn durant uns 15 minuts.

019

Deixem reposar uns 5 minuts i ia podem emplatar.

022

BON PROFIT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s