INGREDIENTS PER 4 PERSONES:
12 Gambes
12 Musclos
12 Cloïsses
4 Calamars mitjans
2 Sepies
1Ceba ratllada
2Alls
4 Tomàquets ratllats
5 Tasses d’arròs
10 Tasses d’aigua o fumet de peix
1/5 Got de vi blanc
Sal
Oli
Sucre
PREPARACIÓ:
Posem las cloïsses amb aigua i sal per que treguin la sorra.
Netegem la resta de peix i reservem.
Tallem la sepia a tires i el calamar a rodelles i reservem
Obrim els musclos i las cloïsses al vapor i reservem.
Posem oli a la paella,la posem al foc i posem les gambes i fem volta i volta i reservem.
A la mateixa paella fregim una mica la sepia i el calamar i reservem.
A la mateixa paella posem a sofregir la ceba un cop la tinguem ven cuita i posem els alls remanem tot i posem sal.
Ara i afagim el tomaquet i el deixem coure uns 10 minuts que quedi ben cuit,afagim sal, una culleredeta de sucre i el vi blanc i deixem que avapori l’alcohol.
Afagim el calamar i la sepia a foc baix durant uns 15 minuts.Remanan de tant en tant
Ara i posem l’arros i el sofregim una mica
I posem el fumet o l’aigua i remanem, rectifiquem de sal i afagim la resta de peix el coloquem ven posat a la paella .
Preescalfem el forn a 200º
Quan comenci a bullir el posem al forn durant uns 15 minuts.
Deixem reposar uns 5 minuts i ia podem emplatar.
BON PROFIT.