CREMA FREDA DE BACALLÀ (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

40gr. d’oli d’oliva extra verge

20gr. de mantega

150gr. de porros la part blanca

450gr. de patates (un cop pelades)

1 all pelat

150gr. de bacallà sec i esquexat

600gr. de fumet de peix

PER ACABAR EL PLAT:

Porradell picat

oli d’oliva extra verge

unes tires de bacallà fumat (opcional)

PREPARACIÓ:

Unes hores abans posar a dessalar el bacallà en aigua freda.

Un cop dessalat eixuga’l bé.

Tallar els porros a rodanxes fines i reservar.

Col-locar la papallona a la maquina.

Posar l’oli, la mantega, els porros i l’all dins la maquina.

Programar 8 minuts, 100º, vel. 1

Mentres pelem les patates i les tallem a daus i reservem.

Pasat els 8 minuts treure la papallona de la maquina, afagir les patates.

Programar 2 minuts 100º, vel.1.

Afegir el bacallà.

Programar 10 segons, 100º, vel.1,5

Ara programar 5 minuts, 100º, vel.1.

Afegir el fumet.

Programar 20 minuts, varona, vel. 1/5

Comprovar que la patata esta cuita.

Triturar tot, 1 minut vel5

Programar 2,5 minuts, vel.9.

Deixar refredar la sopa i guardarla a la nevera fins el moment de servir.

No posar sal fins que estigui freda.

Si ha quedat massa espesa i podem afegir una mica de fumet

Servir la sopa en plats, i decurar amb un raix d’oli i una mica de porradell picat  (avui no tenia porradell i e posat julivert)

 

010

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s