LLIT D’ESCALIVADA AMB BACALLÀ

INGREDIENTS:

1 pebrot escalivat

1 alberginia escalivada

una mica de bacallà desfilat desalat

oli

PREPARACIÓ:

Tallem el pebrot i l’alberginia a tires, posem amb un plat i reservem.

El bacalla tambe el tallerem a tires molt fines i reservem

Montem el plat:

Posem un cilindre al centre del plat , i posem l’alberginia, despues el pebrot, ara i posem les tires de bacallà a sobre i posem un raig d’oli d’oliva

Amb molt de conta traiem el cilindre.

Podem acompanyar d’ una amanida d’enciam i tomáquet.

massapa,flam coca pastanaga 001

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s