PASTA FRESCA AMB BEICON I MENTA

INGREDIENTS:

1 paquet de pasta fresca

100gr. de beicon tallat

unes fulles de menta

tomàquet fregit

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem a bullir la pasta

Mentres posem oli a la paella

Posem la paella al foc i posem el beicon a fregir una mica, quan el tingem una mica cuit i posem les fulles de menta tallades petites i seguidament el tomaquet fregit una mica de sal.

Mentres colem la pasta

Comprovem com esta de sal el sofregit,i rectifiquem de sal.

Barrejem la pasta amb el sofregit.

Ia podem empletar

004

Una altre manera de menjar pasta.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s