GELAT DE MADUIXOTS I LLET EVAPORADA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

1 llauna de llet evaporada de(400g)

110g de sucre

90g de sucre invertit

500g de maduixots congelats (treure una estona abans)

ELABORACIÓ:

Congelar la llet en una o diverses glaçoneres, millor des del dia abans

Abocar el sucre dins el got ben sec i polvoritzar 30segons vel 5-10

Afegir el sucre invertit i els maduixots congelats i triturar 30 segons vel.5-10 reservar.

Posar al got els glaçons de llet evaporada i triturar 20 segons vel5.

Posar la papallona i muntar la llet uns 3 minuts vel. 3-4 a de doblar el volum.

Incorporar la barreja de maduixots reservada i barrejar

Emmotllar i congelar fins el moment de servir

008

ES BONISIM¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s