COCA DE GINGEBRE I CANYELLA

INGREDIENTS:

250g de farina

1 sobre de llevadura

un pols de sal

115g de mantega

160g de sucre moreno

2 ous

3 plàtans aixafats

una mica de gingebre ratllat

una mica de canyella anb pols

PREPARA

Batre la mantega amb el sucre, barrejar-hi els ous, la farina, la llevadura, la sal, el gingebre i la canyella  i remanar.

Afegir-hi els plàtans aixafats i remanar

Preescalfar el forn a 180º

Untar una plata amb mantega i posem tota la barreja a la plata

Posar al forn  durant una hora

ES BONISIMA

015

 

 

093

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios

Un comentario en “COCA DE GINGEBRE I CANYELLA

  1. Pingback: COCA DE GINGEBRE I CANYELLA | Celler-Adocse

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s