INGREDIENTS PER UNES 4 PERSONES:
4- Naps blancs o negres
8- Talls de peu bullits
1- Ceba
3- Tomáquets madurs
– Farina
-Oli
– Sal
Vi negre o conyac
– Per la picada necesitem:
– 1 Galeta o 1 carquinyoli , 3 atmetllas , 3 avellanes , 2 alls i julivert
PREPARACIÓ
1- Posem oli a la paella
2- Enfarinem els peus i els fregim a la paella i reservem
3- Pelem els naps i els tallem allargats ,els bullim , un cop refredats , els pasem per farina i els fregim a la paella on em fregit els peus i reservem
4- Ratllem la ceba i la posem a sofregir a la mateixa paella ,si falta oli ni afegim una mica, quan tingem la ceba cuita , ratllem els tomáquets i els afegim a la paella , posem sal quan veiem que el tomáquet esta cuit i posem mig got de vi negre i que fasi la xup xup a foc lent uns 10 minuts
5- Posem els peus i els naps a una cassola i posem el sofregit per sobre deixem que fasin la xup xup durant uns 25 minuts a foc baix i anem setsejan la cassola, rectifiquem de sal.
6- En un mademorter i posem els alls, julivert, atmetllas, avellanes i la galeta i u aixafem tot i posem sal una mica d ‘ aigua remanemt i posem a la cassola i deixem 5 minuts a fer la xup xup .
I A LLEPARSE ELS DITS …………….
Reblogged this on Celler-Adocse.