INGREDIENTS:
1 Kilo i mig de pèsols
8 Calamars si son petits o 4 de grans
4 Sepias petites o 2 de grans
3 Pastanages
3 Cebes tendres
3 Alls tendres
1/2 Got de vi blanc
Sal
Oli
2 Tomáquets
PREPARACIÒ:
1-Posem oli a la cassola i la posem al foc
2-Tallem les cebes i els alls i els posem a la cassola
3-Mentres tallem els calamars i les sepias
4-Afagim el peix a la cassola i el deixem un rato junt amb les cebes i els alls
5-Quan estigui força cuit i posem el vas de vi
6- Quan el vi axi evaporat i afegim els tomáquets ratllats
7-Quan els tomáquets estigin cuits afegim els pésols i les pastanages remanem que es barregin be amb el sofregit
8-Posem sal i afegim aigua que casi cobreixi els pésols
9-Deixem al foc de 15 a 20 minuts dependra de lo tendres que siguin els pésols ,rectifiquem de sal
IA PODEM EMPLATAR
Reblogged this on Celler-Adocse.