PÈSOLS AMB PEIX

INGREDIENTS:

1 Kilo i mig de pèsols

8 Calamars si son petits o 4 de grans

4 Sepias petites o 2 de grans

3 Pastanages

3 Cebes tendres

3 Alls tendres

1/2 Got de vi blanc

Sal

Oli

2 Tomáquets

001

PREPARACIÒ:

1-Posem oli a la cassola i la posem al foc

2-Tallem les cebes i els alls i els posem a la cassola

3-Mentres tallem els calamars i les sepias

4-Afagim el peix a la cassola  i el deixem un rato junt amb les cebes i els alls

5-Quan estigui força cuit i posem el vas de vi

6- Quan el vi axi evaporat i afegim els tomáquets ratllats

7-Quan els tomáquets estigin cuits afegim els pésols i les pastanages remanem que es barregin be amb el sofregit

8-Posem sal i afegim aigua que casi cobreixi els pésols

004

9-Deixem al foc de 15 a 20 minuts dependra de lo tendres que siguin els pésols ,rectifiquem de sal

005

IA PODEM EMPLATAR

010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un comentario en “PÈSOLS AMB PEIX

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s