PA DE CADIZ

INGREDIENTS:

300g de sucre

300g de farina d’atmetlla

2 ous

Fruita confitada

Confitura de cabell d’angel

PREPARACIÓ:

1- Posem paper de forn a la plata i reservem

2- Barregem el sucre, la farina d’atmetlla i les 2 clares d’ou

3- Miran que quedi una pasta consisten i homogenia

4- Separem  la pasta en 3 rectangles de uns 20 per 10 cms

5- Posem un rectangle a la plata del forn

6- Pel damunt i repartim fruites confitades  i per sobre una mica de confitura de cabell d’angel.

7- Per el damunt i posem un altre rectangle i repatim  les fruites confitades i la confitura de cabell d’angel

8-Posem el rectangle final i presionem amb les mans per el damunt  i per els laterals

9- Pintem amb els rovells d’ou

10- Amb un ganivet li farem unas estries

11- Posem al forn a 200 graus uns 15 minuts

12- Per fora a de quedar daurat i per dintre tendre

022

ES BONISIM::::::

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s