CREMA DE CARBASSA

INGREDIENTS:

1 Ceba

1 Porro ( la part blanca)

Oli

Sal

600g de carbassa

100g de patata

280g d’aigua

PREPARACIÓ:

1- Posem oli a la paella

2- Tallem la ceba i el porro i posem a la paella a sofregir

3- Mentres tallem la patata i la carbassa a daus petits

4- Ara posem el sofregit a la olla juntament amb la carbassa, la patata, l’aigua i la sal

5- Posem al foc durant uns 25 a 30 minuts retifiquem de sal

6- Triturem tot amb el minipimer

QUEDA UNA CREMA MOLT SUAU

001

Un comentario en “CREMA DE CARBASSA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s