NAVALLES AL FORN

INGREDIENTS:

Un paquet de navalles (unes 21)

sal

Oli d’oliva verge extra

Pebre en gra mólt al moment

PREPARACIÓ

1- Posem les navalles amb aigua i sal un mínim d’una hora. Ha de ser un recipient on les  navalles s’aguantin dretes per poder treure tota la sorra

2- Passat aquest temps, les posem estirades en una plata apta per al forn.

3- Les salpebrem i hi tirem una mica d’oli per sobre. Si no tenim oli d’oliva verge extra ho podem fer amb oli d’oliva normal, però si és verge extra serà més bo.

 

004

4- Les posem al forn preescalfat a 180º. El temps del forn és relatiu. Si ens passem ens quedaran resseques. Les hem de treure quan veiem que ja s’han obert.

Bon profit!

20140413_135953

2 comentarios en “NAVALLES AL FORN

  1. Pingback: NAVALLES AL FORN | Celler-Adocse

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s