INGREDIENTS:
100g de mantega
un vas de llet
un pols de sal
150g de farina
una cullaradeta de cafè de llevadura
4 ous
PREPARACIÒ
1- Posem la mantega, la llet i la sal en una cassola al foc per fondre la mantega.
2- Traiem del foc, afegim la farina i la llevadura i remenem.
3- Tornem a posar al foc i coem fins que la massa ens quedi una bola.
4-Traiem del foc i afegim els ous un a un i remenem
5- Ha de quedar una massa llisa i densa
6-Posem una olla o una paella fonda al foc amb força oli
7- Posem la masa en una màniga pastissera i anem posant porcions a la paella, veurem que estan cuits quan doblin el seu volum i flotin a la paella
8- Si no tenim màniga podem agafar la massa amb una cullera
9- Un cop cuits els posem sobre paper de cuina
10 Quan estiguin temperats els rebossem amb sucre i canella
BUNYOLS AMB UNA COPA DE MOSCATELL! UNES BONES POSTRES!
BONA SETMANA SANTA¡¡¡¡¡¡¡
Reblogged this on Celler-Adocse.