GALETES DE CIGRONS, FRUITS SECS I XOCOLATA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

100g de cigrons crus sense remullar

1 tros de pell de taronja

35g de sucre muscovado (també anomenat sucre de Barbados o sucre humit)

25g de dàtils

20g d’ametlles

1 culleradeta (de les de cafè) de bicarbonat

25g de nabius

15g d’oli d’oliva

35g de coco ratllat

1 ou

1 grapadet de perles de xocolata

PREPARACIÓ

1- Triturar el bicarbonat , els cigrons , la pell de taronja i el sucre 1 minut vel 10

2- Afegir els dàtils, els nabius i les ametlles i triturar uns segons a vel 5. Jo, en aquest cas,  en lloc de nabius hi he posat avellanes

3- Afegir el resta d’ingredients menys la xocolata i barrejar a vel 4

4- Deixar reposar unes 5 hores

5- Fer unes boles i aixafar-les amb el dit

6- Preescalfar el forn a 170 º

7- Coure al forn a durant uns 10 minuts

8- Passats els 10 minuts apagar el forn i afegir unes perles de xocolata a sobre de cada galeta i deixar dins el forn uns minuts perquè es desfaci una mica la xocolata

SERVIR

SON MOLT BONES

003

Un comentario en “GALETES DE CIGRONS, FRUITS SECS I XOCOLATA (THERMOMIX)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s