INGREDIENTS:
4 nyores
2 caps d’alls
6 tomàquets madurs
100 g d’ametlla torrada
50 g de nous
50 g d’avellanes torrades
50 g de vinagre
200 g d’oli d’oliva
1 gra d’all cru
sal
julivert
PREPARACIÓ
1- Preescalfar el forn a 180 º
2- Posar els tomàquets i els cap d’alls a la plata del forn a escalivar
3- Quan estiguin cuits treure la pell dels tomàquets i dels alls
4- Amb el forn apagat i aprofitant l’escalfor posar-hi uns 2 minuts les nyores
4- Pulveritzar les nyores a vel 5-7-9
5- Afegir les ametlles, les nous, les avellanes, el julivert i l’all cru i triturar a vel 7-9
6- Afegir els tomàquets, la sal i els alls i triturar a vel 6
7- Afegir el vinagre i l’oli i barrejar a vel 3. Rectificar de sal.
I JA PODEM MENJAR CALÇOTS
Reblogged this on Celler-Adocse.