SALSA DE CALÇOTS (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

4 nyores

2 caps d’alls

6 tomàquets madurs

100 g d’ametlla torrada

50 g de nous

50 g d’avellanes torrades

50 g de vinagre

200 g d’oli d’oliva

1 gra d’all cru

sal

julivert

PREPARACIÓ

1- Preescalfar el forn a 180 º

2- Posar els tomàquets i els cap d’alls a la plata del forn  a escalivar

3- Quan estiguin cuits treure la pell dels tomàquets i dels alls

4- Amb el forn apagat i aprofitant l’escalfor posar-hi uns 2 minuts les nyores

4- Pulveritzar les nyores a vel  5-7-9

5- Afegir les ametlles, les nous, les avellanes, el julivert i l’all cru i triturar a vel 7-9

6- Afegir els tomàquets, la sal i els alls i triturar a vel 6

7- Afegir el vinagre i l’oli i barrejar a vel 3. Rectificar de sal.

I JA PODEM MENJAR CALÇOTS

2014-03-09 13.10.28 DSC_0081

Un comentario en “SALSA DE CALÇOTS (THERMOMIX)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s