ESCUMA DE CAFÈ

INGREDIENTS:

400 g de nata muntada

80 g de sucre

1 vas de cafè

1 rovell d’ou

3 làmines de gelatina

llet condensada

PREPARACIÓ

1- Muntar la nata

2- Dividir la nata en dos bols

3- Escalfar el cafè

4- Treure el cafè del foc i afegir el rovell i la gelatina i remenar

5- Afegir un dels bols de nata i remenar  suaument

6- Ara ja podem presentar

7- Posar en una copa

8- Primer posem 2 cullerades de llet condensada, després una mica d’escuma de cafè i, per últim la nata restant

9- Per acabar he decorat amb una galeta

SERVIR FRED. ÉS MOLT BO!!!!

011

Un comentario en “ESCUMA DE CAFÈ

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s