INGREDIENTS:
3 alls tendres
1 branca d’api
1 ceba
1 pastanaga
1 porro petit
1 pebrot vert petit
1 tros de brócoli
4 xampinyons
50 g d’oli d’oliva
200 g de llenties pardines
100 g d’arròs integral
700 g d’aigua
sal
pebre
PREPARACIÓ
1- Remullar les llenties i l’arròs durant unes 2 hores
2- Picar tots els vegetals 12 seg vel4
3 -Posar l’oli al vas sofregir els vegetals 15 minuts temperatura varoma vel cullera
4- Afegir l’aigua uns minuts temperatura varona vel cullera fins que arrenqui el bull
5- Afegir les llenties i l’arrós
6- Salpebrem i deixar bullir de 15 a 20 minuts fins que s’hagi begut tota l’aigua temperatura varona gir esquerra
7- Un cop cuit posar en un motlle de corona , deixar reposar ,jo le fet el mati per el mixdia
8- Desmotllar i servir acompanyat d’una amanida verde
3-
Reblogged this on Celler-Adocse.