POLLASTRE A LA CASSOLA

INGREDIENTS

1 Pollastre tallat  (jo el faig tallar a la carnisseira a talls petitons)

3 Cebes

2 Caps d’alls

Sal

Pebre

Llimona

Oli

Conyac

Vi ranci

PREPARACIÓ

1- Rentem  el pollastre ben net

2- Ara al posem  a macerar amb sal, pebre, oli i llimona

3- Si  podem el  tindrem tota la nit, si no el màxim que puguem

4- Preescalfem el forn a 200 graus

5- Posem el pollastre a una cassola que pugui anar al forn

0146- El posem al forn  a 200 graus durant uns 30 minuts que quedi una mica rosset

7- Mentrestant pelem les cebes  i les tallem en quatre trossos i netegem els caps d’alls

019

8- Hi posem les cebes i els alls

020

9- El tindrem uns 45 minuts més al forn i l’anirem remenant

10- El traurem del forn

021

11- Ara hi posem mig got de vi ranci i mig got de conyac

12- El posem al foc perquè evapori l’alcohol

13- El tindrem al foc baix uns 10 minuts que faci la xup xup

14- I ja ens podem llepar els dits……….

025

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s