COCA DE POMA

INGREDIENTS

– 4 pomes

– 3 ous

– 150g de sucre

– 130g de mantega a temperatura ambient

– 1 raig de brandy o anís

– 200 g. de farina

– 1 sobre de llevat royal

– Un pols de sal

PREPARACIÓ

1- Preescalfem el forn a 180º.

2- Pelar les pomes i partir-les a quarts. Tallar cada quart a làmines fines sense arribar al final tal com mostra la foto i resrvar:

poma tallada

3- Posar el sucre i els ous en un bol i remenar amb les barilles fins que quedi cremós.

4- Afegir la mantega  i el brandy i tornar a remenar.

5-A continuació hi posem la farina el llevat i la sal i seguim remenant.

6-  Posar paper de forn en un motlle de 30 cm de diàmetre aproximadament i abocar-hi la pasta. A sobre posar-hi els quarts de poma amb la part filetejada mirant amunt.

7- Posar-ho al forn a 180º durant uns 25 0 30 minuts. Sabem que ja estar cuit quan punxant amb un escuradents, aquest surt net.

8- Treure del forn i un cop fred  posar-hi sucre glaç al damunt.

ESPERO QUE US AGRADI

005

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s