INGREDIENTS
– 4 pomes
– 3 ous
– 150g de sucre
– 130g de mantega a temperatura ambient
– 1 raig de brandy o anís
– 200 g. de farina
– 1 sobre de llevat royal
– Un pols de sal
PREPARACIÓ
1- Preescalfem el forn a 180º.
2- Pelar les pomes i partir-les a quarts. Tallar cada quart a làmines fines sense arribar al final tal com mostra la foto i resrvar:
3- Posar el sucre i els ous en un bol i remenar amb les barilles fins que quedi cremós.
4- Afegir la mantega i el brandy i tornar a remenar.
5-A continuació hi posem la farina el llevat i la sal i seguim remenant.
6- Posar paper de forn en un motlle de 30 cm de diàmetre aproximadament i abocar-hi la pasta. A sobre posar-hi els quarts de poma amb la part filetejada mirant amunt.
7- Posar-ho al forn a 180º durant uns 25 0 30 minuts. Sabem que ja estar cuit quan punxant amb un escuradents, aquest surt net.
8- Treure del forn i un cop fred posar-hi sucre glaç al damunt.
ESPERO QUE US AGRADI