INGREDIENTS:
– 150g d’oli de girasol
– 150g de sucre glas
– 1 rovell d ‘ ou
– 200g de farina
– 50g de farina de garrofa
PREPARACIÓ:
1- Escalfem el forn a 200º
2- Posar paper de forn a la plata.
3- En un bol hi posem l’oli i el sucre i ho batem amb las barilles fins que quedi cremós. Sense deixar de remenar hi afegim el rovell d’ou i després la farina i la farina de garrofa.
4- Estirem la massa amb un corró deixant-lo a una mida de 1’5 cm aproximadament, com més prim ho deixem més cruixents quedaran. Tallem les galetes en forma de estrella o de cercle fent servir el diàmetre de una tassa de cafè.
5- Les posem a la plata i enfornem durant uns 10 minuts a 180 graus.
6- Si volem unes galetes més esponjoses hi afegim una clara d’ou a punt de neu i enfornem uns 18 min.
Ho podem fer de les dues maneres en funció del resultat desitjat.
Aquestes són les més cruixents amb forma d’estrella, flor, …
I aquestes són més toves.
Als nens els encanten!!!!
Reblogged this on Celler-Adocse.