INGREDIENTS:
el suc i la pell ratllada de mitja taronja
3 ous
180gr. de sucre
180gr. d’oli
200gr. de farina
1 sobre de llavadura
un pols de sal
un grapat de llavors de xocolata
PREPARACIÓ:
En un vol posem els ous, el sucre, la pell ratllada i suc de la taronja, remanem amb las barilles durant uns 6 minuts.
Ara i barrejem l’oli i remanem una mica mes.
Iposem la farina tamisada, la llevadura i la sal, remanem tot junt
Posem motlles per magdalenes en una plata i omplim unes 3 quartes parts dels motlles.
Posem a la nevera durant uns 30 minuts
Mentres preescalfem el forn a 250º
Passats els 30 minuts
Posem unes llavors de xocolata al damunt de la magdalena i una mica de sucre glas.
Baixem el forn a 200º i enfornem les magdalenas durant uns 15 minuts
Un cop fredes ia tenim :
ESMORSAR, BERENAR I POSTRES BONISIMES