SOPETA DE FRUITS VERMELLS AMB VI

INGREDIENTS:

300gr. de fruits vermells

1/5 litre de vi negre

1 canó de canyella

4 cullerades d’estèvia o xarop d’atzavara

1 cullerada sopera de kuzu

3 flors d’anis estrellat

1 pessic de llavors de fonoll

5 orellanes d’albercoc

1 grapat de nabius deshidratats

PREPARACIÓ:

Posar a bullir el vi amb la canyella,l’anis estrellat i el fonoll, durant uns 10 minuts.

001

Podem deixar-lo infusionar si volem que agafi més gust i colem.

Afegir les orellanes trossejades, els nabius, l’estevia o el xarop i els fruits vermells, els fem bullir un parell o tres de minuts.

Mentres desfem  el kuzu amb una mica d’aigua.

Ara afagim el kuzu, i anem barrejant sense parar i ho deixem bullir un parell de minuts més.

003

 

SERVIR FRED

 

 

005

 

Tambe es pot fer en su suc de raim negre, en comptes de el vi

 

 

Deja un comentario