INGREDIENTS:
300gr. de fruits vermells
1/5 litre de vi negre
1 canó de canyella
4 cullerades d’estèvia o xarop d’atzavara
1 cullerada sopera de kuzu
3 flors d’anis estrellat
1 pessic de llavors de fonoll
5 orellanes d’albercoc
1 grapat de nabius deshidratats
PREPARACIÓ:
Posar a bullir el vi amb la canyella,l’anis estrellat i el fonoll, durant uns 10 minuts.
Podem deixar-lo infusionar si volem que agafi més gust i colem.
Afegir les orellanes trossejades, els nabius, l’estevia o el xarop i els fruits vermells, els fem bullir un parell o tres de minuts.
Mentres desfem el kuzu amb una mica d’aigua.
Ara afagim el kuzu, i anem barrejant sense parar i ho deixem bullir un parell de minuts més.
SERVIR FRED
Tambe es pot fer en su suc de raim negre, en comptes de el vi